7 Raske med Annabell

,

En serie spørsmål til nordmenn og – kvinner som bor eller er på gjennomfart i Sveits.

Hvem er Annabell?
– Eg er et råskinn av ei kjærring 😉😆 som har holdt sirkus med gubben og ungan. Men no har eg skjerpa meg og har begynt med Fredsarbeid i heimen istedet 😉🙏

I hvilken forbindelse er du i Sveits ?
– Eg er i Sveits, online 9. desember 2021, for et foredrag om «Fredsarbeid i Heimen», i samarbeid med Norgesklubben Sveits. Gleder meg masse! Faktisk, første gang eg organiserer en presentasjon i utlandet!  Det blir gøy.  😉

Kan du fortelle leserne våre om din jobb ?
– Eg jobbe som foreldreveileder og forfatter, min visjon er å få alle foreldre til å se på foreldrerollen som verdens viktigste lederrolle 🙏🙏 Eg har jobba med ledere og medarbeidere og det ga resultat heime og på jobb. Boka mi Fredsarbeid i heimen er en BESTSELGER.

Hva provoserer deg?
– Ondskap

Hva gjør du om ti år?
– Driver et stort internasjonalt selskap der vi lærer foreldre å bli tydelig og vennlig ledere for barn og ungdom. Vi jobber for å motta nobels fredspris for vårt arbeid 😉😆

Hva opplever du som er den største forskjellen på Sveits og Norge?
– Kjenner ikke den Sveitsiske kulturen, dessverre MEN, eg har besøkt Sveits en gang, for mange âr siden. Eg syns det var et utrolig vakkert land, myyyye mer estetisk og vakker arkitektur enn i Norge. Likte veldig godt å shoppe og gå ut på cafe og restauranter der. Høflig og serviceminded folk. 🤩🤩 For å si det sånn; Shoppingmulighetene er større i Lausanne og Genève, enn på Bardufoss og i Sørreisa»…

Hvis du kunne endret én ting her i verden – hva ville det vært og hvorfor?
– Eg ville bidratt til at alle så viktigheten av å ha fred i hjertet sitt 🙏🙏🙏 Fordi eg trur meninga med livet er å være lykkelig og få brukt sine ressurser på en givende og morsom måte.

 

NDLR:
Her var det masse “emojis”.
Det lover et friskt og “livat” foredrag!
Vi gleder oss til å høre deg Annabell – 9. desember 2021 på Webinar.   

Meld deg på til berithalarsen@hotmail.com