Historier fra Sveits våren 2020 – Marianne, Maico, Elisa, Pablo og Nina som bor i Martigny

Hvordan har dere det nå, når hverdagen er påvirket av covid-19?

Norgesklubben ønsker å formidle hverdagen til familier i alle kanter av Sveits,

for å vise hvordan de på ulike måter opplever og takler denne nye og uvisse situasjonen.

Møt Marianne, Maico, Elisa, Pablo og Nina fra Martigny

Hei alle sammen !
Vi er en Norsk/Sveitsisk/Brasiliansk familie på 5: meg selv, Marianne, min Brasilianske mann Maico og pappa til vår felles datter Nina(7 år). Jeg har to barn fra mitt første ekteskap, Elisa 16 år & Pablo 14 år. Deres pappa var Sveitsisk, men gikk desverre bort så alt fortidlig av ALS(en nevrologisk dégénerativ sykdom) Mine barn er alle født i Lausanne, hvor jeg selv reiste til som Au-Paire i 1996😊
Nå bor vi i Martigny /Valais,hvor vi flyttet til etter 5 år i Brasil! En fantastisk livsopplevelse, men jeg er nå ufattelige glad for at vi tok valget med og flytte tilbake til Sveits i august 2019,(pga bedre skolegang for barna) – for gudhjelpe meg som jeg er letta over og kunne bo i Sveits med alt som har skjedd etter at Covid-19 og Koronaviruset kom over oss…. Mitt hjerte blør for våre venner&kjente i Brasil. ❤️
Heldige har vi og vært som har hatt så fint vær her i Sveits, for det har ikke vært like enkelt for min familie hjemme i Kristiansund som har hatt stormer etter stormer, med mye regn&snø…
Selv om det er karantene, så har vi jo hatt muligheten til og fortsette å gå turer i skog og mark, og her i Valais er det utrolig masse fint turterreng!! 😊
Ellers så har vi som alle andre jobbet mye med skole&lekser sammen med barna, og i tillegg til det så har vi laget&produsert mye musikk! Maico er lydtekniker, musiker&produser, og Elisa elsker og synge, til glede for oss alle! 😊
Håper dere alle har det bra, og holder dere friske! Og så krysser jeg fingrene for at livet så snart som mulig kan gå tilbake til normalt igjen, og at vi får muligheten til og reise hjem en tur til fedrelandet, og alle kjente&kjære der! 🙏🇧🇻❤️
Hilsen Marianne&gjengen